OBS ändrat datum! Angeldonstävling på Ocksjön 18/3

Angeldonstävling på Ockesjön (Finnviken) Lördag den 18 Mars, mellan kl 11-14.
Hamburgare kommer säljas på plats, swish går bra för den som inte kontanter har!Kontaktperson är Leif Olsson 070-6864395.                                                                        Regler: 3 manna lag – Startavgift 100 kr/person (kontant betalning på plats).
6 don/lag med vanlig enkel angelkrok.
Endast död betesfisk är tillåtet.
Laget håller med egen borr.
Deltagande gör på eget ansvar.
Vinner gör det lag som fått längst med Gäddor!

 

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Veteranskoter Cruising 25/2 är inställt!

Vi har inte haft vädergudarna med oss och de senaste dagarnas värme med blåst och regn har tagit hårt på våra leder och den tänkta sträckning istället för att öka snötillgången, så vi har tagit beslutet att ställa in årets Veteranskoter Cruising och hoppas på att förutsättningarna är bättre nästa år.

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Veteranskoter Cruising 2017

Nu är det dags att skruva ihop veteranskotern!
Lördagen den 25/2 så försöker Sällsjö Skoterklubb genomföra Veteranskoter Cruising om vädergudarna är med oss och vi håller tummarna.
Mer info om vart vi startar och vilka tider som gäller under dagen, kommer att läggas ut här och på vår facebooksida efter söndagen den 19/2.
Om vi måste ställa in för att vädergudarna inte är med oss, så kommer den informationen också att läggas ut här och på vår facebooksida efter söndagen den 19/2.

 

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Varning!

Då var det dags att gå ut med en varning!

Efter de senaste dagarnas tö väder med en del regn så har det på sina håll samlats en hel del vatten i svackor, diken och på myrar. Så tänk er för och kör försiktigt!

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Så börjar skoter säsongen för vintern 16-17!

Nu får vi hoppas på att det lite kallare framöver så att isarna och myrarna fryser till riktigt, för än så länge så vattnar det upp underifrån på myrarna och isarna är dåliga så tänk er för innan ni ger er ut på isarna. Det kommer vara vissa ledsträckningar som får provisoriska dragning under vinter, så var uppmärksam på skyltning.

 

 

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Tycker det är dags att gå ut med en varning!

Tycker det är dags att gå ut med en varning!
Efter de senaste dagarnas tö-väder som så har det samlats upp en hel del smältvatten i diken och svackor, så var uppmärksam på detta så det inte händer en olycka när ni är ute med skotern.
Var också uppmärksam på att isarna nu förändras snabbt när det inte är nattkallt och att det efter vissa ledsträckningar är riktigt dåligt med snö, så var försiktiga efter lederna!

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Klubbens aktiviteter 2016

Under vinter så kommer Sällsjö Skoterklubb att genomföra lite aktiviteter.

I utskicket som alla medlemmar fått i brevlådan så har det smygit in ett fel av datum på Veteranskoter Cruisingen, rätt datum är Lördagen den 27/2 och läs mer om denna roliga aktivitet på sidan Aktiviteter.

För er som vill ut och titta på veteranskotrarna, här är lite håll tider inför veterancrusingen!  Start 10,00 vid Agdas Kafe, Grillning börjar ca 11,00 vid Lillstavallen och ca 12,30 är det backtävling vid Mattmar backen, Målgång vid Agdas Kafe ca 14,00. Sprid gärna detta till dom som inte är inne på denna hemsida.

Läs mer om dessa på sidan Aktiviteter.

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Dags för Årsmöte

Sällsjö Skoterklubb kallar till Årsmöte

Tisdag den 8/12 klockan 19.00 på Agdas Kafé i Mattmar

Vi bjuder på Smörgåstårta till fikat!

Styrelsen hälsar alla medlemmar välkomna.

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Snart är skotersäsongen här!

Vår hemsida har, av outgrundliga skäl, varit särskilt utsatt för diverse skumma aktiviteter – vilket några gånger har lett till att denna stängs ned av säkerhetsskäl. Nu när säsongen är kommen så ser vi till att få igång den igen, med uppdaterad och översedd säkerhet.

Alla arbetssamma funktionärer inom Sällsjö Skoterklubb kommer att sätta igång med ledarbetet så snart som vi har fått tillräckligt med snö. Vi återkommer med mer information!

larven

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Aktiviteter

Det milda vädret har ställt till det för vår veksamhet då snön i vissa områden är borttinad och i andra områden så är det dåligt med snö.

Det gör det svårt att genomföra de aktiviteter som vi har planerat om det inte kommer mer snö, men vi tor ju inte att vintern är över än så håll koll här på hemsidan för blir det någon aktivitet så kommer vi att gå ut med det här på hemsidan.

Sällsjö Skoterklubb

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar